vineri, 3 august 2007

Formula 1 revine....

In acest weekend se va desfasura Marele Premiu al Ungariei , pe circuitul de la Hungaroring. Favorite sunt cele doua echipe Ferrari si McLaren, dar sa nu fie vreo surpriza si sa ii vedem pe cei de la BMW invingatori. Desi sunt fan Ferrari, prevad un succes BMW, nicidecum unul McLaren. Nu mi-a placut deloc declaratia celor de la Mercedes care i-au acuzat in aceasta saptamana pe italieni ca in Marele Premiu al Australiei au trisat si ca au folosit alta masina. Daca erau asa siguri pe ei , aceasta decalaratie trebuia data atunci , nu la 5 luni de la eveniment. Sunt sigur ca aceasta manevra este una de intimidare , de punere sub presiune inaintea MP al Ungariei. Imi doresc ca Ferrari sa castige cursa pentru a le dovedi rivalilor ca s-au inselat cand i-au acuzat pe nedrept. GOOO FERRARI !!! GOOO KIMI & MASSA !!!

Dubla Norvegia-Romania

Vicecampioanele mondiale au disputat in aceasta saptamana doua amicale impotriva Campioanei Europene , Norvegia, pierzandu-le pe amandoua. Daca in primul meci de testare au pierdut cu 30-26, al doilea a fost 29-26, pentru echipa din Norvegia. Enervat, Tadici le-a bagat pe fete in sedinta dupa prima infrangere, motivand apoi ca pregatirea fizica este problema , si ca pentru campionatul mondial din decembrie anul acesta, echipa va fi in regula si la acest capitol. Acesta a mai afirmat ca are mari sanse sa joace finala campionatului mondial. GRESEALA! Sa fi fost in locul antrenorului roman, nu scoteam pe gura o asemenea declaratie deoarece fetele se pot crede pe de acuma in finala. Nu subestimez lotul Romaniei care este foarte valoros dar consider ca aceste declaratii trebuie date mai cu cap. Poate ca gresesc eu, domnul Tadici are mai multa experienta decat mine , dar consider ca multi sunt de acord cu mine. Se apropie campionatul mondial iar in jurul echipei nationale de handbal trebuie creata o atmofera de liniste , pentru ca fetele sa se poata concentra. Din cate stiu urmeaza trofeul Carpati, care se disputa in Romania... Sunt curios sa vad fata Romaniei acolo, mai ales ca nu ar avea nici o scuza daca nu ar castiga acest trofeu...

Dreptate am mai avut...

Am spus in mesajul lasat anterior ca Dinamo nu va primi mai mult de 2 etape de suspendare si asa a si fost. Pentru a mai scuti pe unii de comentarii , comisia a dat o amenda de 50.000 RON . Consider ca aceasta pedeapsa este prea putina pentru ce au facut dinamostii. Sa nu mi-o ia cei care iubesc Dinamo in nume de rau dar sa lovesti asa un jandarm...mai ales ca ei au motivat ca un stelist i-a intaratat. Atunci ma intreb de ce nu s-au batut cu acel stelist si au ales sa se lupte cu un jandarm care pana la urma isi facea meseria, aceia de a mentine ordinea pe stadion. Nu-i inteleg pe acesti suporteri care se lupta cu fortele de ordine , posteaza pe stadione diferite banere la adresa lor, mai ales ca acesti oameni ai legi sunt pusi pentru a asigura buna functionare a evenimentului fotbalistic respectiv sportiv. Protestez prin intermediul acestui blog la actele de huliganism care nu au de-a face cu fotbalul si cu fair-play-ul din randul suporterilor.