sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Radoi in sus , Radoi in jos


Atat tam-tam s-a putut face cu plecarea lui Radoi la gruparea araba Al Hilal ca aproape a eclipsat si festivitatea de investire a lui Barack Obama in fuctia de presedinte a Statelor Unite ale Americii. Da a plecat si gata ! Inteleg ca suporterii il regreta , insusi eu care mereu l-am admirat pentru ambitia si dorinta ce o afisa mereu pe teren, un jucator exemplu pentru generatia de fotbalisti de la Steaua Bucuresti. Dar sa nu cadem in cealalta extrema, de a decreta starea de urgenta , ceva cod rosu sau cine stie ce mai nascoceste presa si cei din conducerea catorva echipe din fotbalul romanesc.
Nu am putut sa nu remarc pe rand declaratii ale fostilor fostbalisti romani care pusi de presa sa-si de-a cu parerea au avut o reactie parca asteptata. Prima data a venit domnul Ilie Balaci , ba apoi Rica Raducanu chiar si Gica Popescu. Sa fie clar pentru cei care inca nu s-au trezit sau care inca mai viseaza: Radoi a plecat pentru bani la arabi , nu pentru a castiga trofee si glorie. Ca a afirmat el asta la semnarea contractului este alta poveste , ca doar era normal sa declare ceva pe placul marelui seic.
Presa din lipsa de senzational si a unor eveninente normal ca face din tantar , armasar dar noi oameni buni sa ramanem ca si pana acum , cu picioarele pe pamant(chiar daca unii doar teoretic) si sa nu mai muscam si sa ne injectam cu tot ce se scrie si se declara.

Sa radem!


S-a lansat un nou blog de divertisment si buna dispozitie, destindere.blogspot.com. Noul blog isi propune sa aduca mult zambet si relaxare pe chipul tuturor. Pentru mai multe detalii si pentru a accesa blogul click aici.