joi, 23 octombrie 2008

Un simbol, un caracter, un om adevarat !


Lacatus ! Lacatus! Strigau pana acum cateva zile tribunele Stadionului Ghencea. Isi aclamau idolul care le-a adus atatea bucurii ca jucator si de ce sa nu recunoastem , si ca antrenor. Intr-un an de antrenorat la Steaua a reusit sa ocupe locul 2 terminand la un punct de locul 1 iar apoi a eliminat pe Galatasaray Istanbul din turul 3 al Ligii Campionilor.
Foarte multi l-au contestat dar la fel de multi i-au apreciat rezultatele obtinute cu Steaua. Gigi Becali se lauda ca i-a adus jucatori foarte buni iar unii il completeaza spunand ca Marius Lacatus nu stie sa-i foloseasca pe posturile lor adevarate. Avand in vedere ca suntem o tara cu 22 de milioane de antrenori cu masterat si doctorat in fotbal am tinde sa-i dam dreptate lui Becali. De fapt noi nu cunoastem dedesupturile ca sa putem afirma ceva concret, presa arunca zvonuri pe banda rulanta iar noi cititorii muscam mai de fiecare data. Alteori Gigi arunca declaratii iar cei care cred sunt tot suporterii iar cei care interpreteaza in diferite feluri este presa. Ceea ce s-a intamplat si motivul pentru care Marius Lacatus a demisionat raman deocamdata sub semnul intrebarii, desi el si-a motivat gestul prin faptul ca nu dorea sa se creeze presiune pe echipa. Ajungand din nou la presa a-m crede ca decizia a fost cauzata de faptul ca nu a dorit sa asculte de sfaturile lui Gigi la pauza meciului cu Lyon. Sunt atatea teorii incat daca am sta sa le analizam pe toate tot nu ajungem la ceva clar. Stilul lui Becali de a te baga in ceata si de a te suci pe toate partile este de mult probat astfel incat imi permit sa nu cred "textele" dansului...
Numirea noului antrenor la Steaua nu este o problema, doar la cati sfetnici buni are nea' Gigi tot s-ar gasi unu care sa-i recomande tehnicianul magic , sfetnici care l-au "ajutat" sa realizeze performantele din ultimii 2 ani. Mai mult ca sigur noul antrenor este cel pe care Penescu si Porumboiu il contesta pe unde apuca - Dorinel Munteanu , si asta dupa ce ar fi favorizat Steaua sa castige meciurile directe cu echipe antrenate de el (FC Arges si FC Vaslui).
Sunt convins ca suporterii adevarati ai Stelei ii admira caracterul antrenorului si omului Marius Lacatus si pentru asta trebuie sa-i multumeasca!

Niciun comentariu: