duminică, 21 martie 2010

JobShop o sansa pentru noi !


Am fost foarte surprins, in sensul bun al cuvantului cand am vazut cat de promovat este JobShop 2010. Afise, pliante, panouri imense, intr-un cuvant organizare. Acum parca mai mult ca in alte dati trebuie sa profitam de acest eveniment nu atat pentru a ne angaja ci pentru a intra in contact cu angajatorul. Putem sa ne dam seama de cerintele lor, de nivelul de pregatire pe care il vor dar si de mediul in care isi desfasoara activitatea.
Multi spun ca doar cei din anul 3 si 4 sunt interesati sa mearga... NU sunt de acord cu aceasta idee DELOC. Trebuie ca toata suflarea studenteasca sa intre in contact cu aceste tipuri de organizari, sa ia pulsul de la fata locului. Pana la urma este o experienta care chiar trebuie traita. Apreciez foarte mult initiativa organizatorilor de ai aduce pe cei de la Arena Leilor la Timisoara. V-as sugera sa nu ezitati in a merge si vedea pe viu ce inseamna o prezentare de proiect, o negociere s.a.m.d. Nu ai ocazia in fiecare zi sa intalnesti oameni care au facut afaceri de succes si durabile.
Daca ne gandim ce companii vor fi prezente, putem sa fim foarte multumiti, avand in vedere situatia economica mondiala si nationala curenta. Nume precum Continental, P&G, Honeywell,Siemens,Microsoft etc, sunt doar cateva dintre elitele multinationalelor ce vor incerca sa-si prezinte oferta de locuri de munca tinerilor studenti. Da, fata de altii ani numarul celor care isi vor expune serviciile este putin in scadere, insa eu vad in acest lucru un motiv in plus sa participam la JobShop 2010.
Nu trebuie uitata nici sesiunea de training-uri, care au scopul de a dezvolta in tine si o alta latura pe langa cea inginereasca ce o dobandim pe bancile facultatii, si anume spiritul organizatoric, de antreprenor, de a ne descoperi noi abilitati si aptitudini.
Pentru a participa la acest eveniment trebuie sa indeplinim unele cerinte cum ar fi :
  • putina vointa;
  • sa lasam lenea acasa :) ;
  • dorinta de a cunoaste angajatori ;
  • buna dispozitie;
NE VEDEM LA JobShop 2010 ! Voi fi prin preajma! ;)

IMPORTANT !!!

Acest articol participă la concursul organizat de JobShop cu premii oferite de Cărturești, Berlitz, K-Ro Electric și Nescafe.

Pentru detalii accesati:

Un comentariu:

Whatafy spunea...

daca ai putina ambitie, nu va fi greu de facut, nu-i asa?